TømrerClaus anmelder Rå Rober

A/M Helger Holding er pavestolte over at kunne bringe noget så formidabelt eksklusivt som en anmeldelse, skrevet af TømrerClaus. Det er ikke enhver forundt!

1000 tak for en fed aften i selskab med dit show ”Rå Rober”.
Jeg havde jo læst en anmeldelse. Denne: http://anmelderiet.dk/2012/02/23/ra-rober-ph-cafeen/ som jo var en smule lunken, så jeg var spændt på hvad indholdet var.
Nu hvor jeg har set stykket, må jeg erklære mig stort set uenig i omtalte anmeldelse, og jeg undrer mig over den negative understrøm.
Alle øvrige anmeldelser jeg har set er meget positive.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nok om andres meninger: Jeg synes det var kanon fedt. 10 ud af 10, og så vil jeg gerne gi’ dig en ekstra stjerne for det politiske indhold, som udover de sandheder de indeholdt også var anledning til mange sjove jokes. Det er satire med en kant! Fedt!

Vores fælles ven Peter Ingemann siger tit at ”Alle kunstnere er venstreorienterede”. Javel, men i deres texter og øvrige professionelle ageren er det efterhånden svært at få øje på. Hvor er de henne? Hvem er      det, ud over dig og et par stykker til?
Nuvel, kunsten er jo til enhver tid udtryk for hvordan folk er og har det, så det undrer ikke at de politiske budskaber som jo evt. kan koste og kræve (lidt) mod, er ude at billedet.
Endelig er det også en kunst i sig selv at få bid på den fede og sjove måde i politiske budskaber. Og det må man sige du kan.

Stort tillykke med et pragtfuldt stykke, og jeg er sikker på at noget af successen også kan forklares ved at du har nogle aldeles fremragende hjælpere.
Jeg kan se at der har været mange og lange forberedelser før stykket blev  søsat. Det virkede fedt og vel gennemtænkt.
Afviklingen var noget nær perfekt. Fed tydelig lyd. Hverken for høj eller for lav. Få, men virkningsfulde lys effekter. Og ”bagtæppet” med rober som her og der dannede absurde kontraster til dig på scenen. Scoop.

 

 

0 Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

SKRIV EN KOMMENTAR