Roser til fru Helger

Forleden var Anne Marie Helger i Mariager for at være konferencier til åbningen af festugen. I dag fik vi følgende skønne mail, som har vakt glæde i koncernen:

KÆRE ANNE MARIE HELGER

Tak for sidst og for dine meget fine indslag og måden du løste konferencier opgaven på.

Jeg har fra rigtig mange modtaget stor ros for showet og her har alle med begejstring rost dig for den festlige måde du bandt showet sammen på.

Åbningen blev netop det festfyrværkeri jeg har håbet på. TAK.

Dernæst ikke mindst mange tak for den smukke bog – som Helle og jeg allerede har læst på kryds og tværs.

Den ligger nu på vores sofabord så alle der kommer forbi også får glæde af den :-).

Med venlig hilsen

FINN SVIT

Kulturskoleleder

 

Selv tak :)

2 Kommentarer

 1. Posted on 11. august 2012 at 12:30 af Peder Johannesen

  Hej Anne Marie Helger

  Jeg har lige set en fremragende udsendelse på DK 4, hvor en museumsinspektør fortæller om dine forskellige kjoler blandet med dine fortællinger og synspunkter. Det er fantastisk at se et så engageret menneske som dig, der er så engageret i mennesker. Som du gør opmærksom på, er der flere udgaver af danskheden. Jeg er så taknemlig over, at du levendegør og bidrager til den udgave af danskheden, vi to deler.

  kærlig hilsen Peder Johannesen

 2. Posted on 3. september 2012 at 13:55 af Christina Falck Gansted

  Kære Annemarie!
  Sidder lige her og ser DK4 om dig, og straks er mit humør på vej op!!!!
  Har ellers så ondt af mig selv pgra en dårlig ryg, men det erglemt nu, hvor jeg er opfyldt af dit engagement, dine pragtfulde rober, og dine fantastiske sprogblomster.
  Du står for alt det jeg kan relaterer til, og du formulerer meninger jeg slet ikke vidste jeg havde…
  Jeg er fuldstændig færdig over historien om nytårstalen i Gladsaxe – hvor er det utroligt at mennesker kan lad enig forarge over at deres meninger ikke nødvendigvis er de fremherskende – hvor ville jeg gerne have været der!!
  Jeg er sikker på at du har mindst 30 gode år i dig endnu, og jeg glæder mig til at se endnu flere kjoler- jeg stiller mig gerne til rådighed for at arve hele molevitten, og jeg ville elske ar have sådanne rober på mit arbejde på fødegangen på RH…
  Kg
  Christina

SKRIV EN KOMMENTAR