Fra havet

Erik Helger, fremragende lyriker og Anne Marie Helgers bror, er aktuel med digtsamlingen “Fra havet”, som  udkommer tirsdag den 9. oktober på Jorinde & Joringel, og vi kan ikke nok som anbefale, at man stifter  bekendtskab med Eriks tænksomme og smukke digte. “Fra havet” er på 32 sider og koster 80 kr., og man kan  købe den hos forlaget (www.joringel.dk). Som læserservice bringer vi her et enkelt eksempel fra den nye  digtsamling.

Den lånte sky

på en hylde

i en tinde

af et bjerg

kom til syne

som et rids.

Erik Helger (foto: Jeppe Helweg)

 

1 Kommentarer

  1. Posted on 17. december 2012 at 20:08 af Helle

    Hvor dejligt at I har lagt link ind her til digtene
    “Naturen har altid været genstand for behandling i litteraturen og lyrikken. I denne digtsamling af Erik Helger bliver naturen fremstillet fra sin mere smukke og indfødte side. Digtene er meget korte og trækker tråde både til fortiden og til fremtiden ved at stille spørgsmålstegn ved, hvad naturen har gjort for os, og hvad vi vil med den i fremtiden. Naturen iscenesættes i indfølte billeder, der alle er særligt stemningsfyldte. Digtene beskriver ikke nøgternt naturen, men nærmere naturens væsen.” skrev en anmelder …

    den må jeg eje :-)

SKRIV EN KOMMENTAR