Halløj på falderebet

Discount Drama præsenterer på Nørrebro Teater!

Peter larsen og Anne Marie Helger

Garanti for latter og tankevækkelsesteater med knaster. Ikke siden sidste årtusinde har I haft chancen for at se disse to koryfæ-hoveder live som samlesæt på en stor scene. Den frygtløse duo skyr ingen midler – de ruller det seje skyts ud og leverer frække, frontale verbalangreb i et spektakulært rolle- og forklædningsfyrværkeri. Har I mødt fru skibsreder Plask Plaskenskjold, kultursociolog Jørgen Andersen, normaldanskeren Connie Knudsen og rideskoledomptrice Erna Iversen, så glæd jer til spritnye landvindinger fra det discountdramatiske overflødighedslager.

Gå ikke glip af Helger og Larsen, når de planter et solidt horn i siden på det magtmisbrugende, folkeforførende overdanmark.dk. Kom an!

“Halløj på falderebet” spiller på Nørrebro Teater 30. april – 18. maj. Køb din billet allerede i dag – så mange er der heller ikke tilbage!

 

 

1 Kommentarer

  1. Posted on 30. april 2014 at 21:06 af Jorgen

    Hej Bor i Calgary og er superglad for at jeg oplevede skonne Helger og herlige Fransen i aftenshowet. Jeg skyndte mig ind paa folketeatret og var superglad da jeg fandt en billet den 8 maj Da jeg er i Kbh 8-11 maj er jeg lykkelig for at fa chancen til at fa brugt latter musklerne igen. I to er bare sa super proff – wow hvor jeg bare glaeder mig.

SKRIV EN KOMMENTAR