Discount Drama giver (over) en kvart million til velgørenhed

Anne Marie Helger og Peter Larsen, til sammen Discount Drama, spiller i maj måned deres nye show Halløj på falderebet på Nørrebro Teater, og de to kunstnere har valgt at donere alle indtægter fra tre forpremiereforestillinger til velgørenhed; i alt over en kvart million kroner!
Forpremierebilletterne sælges til særpris 165 kr. mod normalprisen på 250 kr., så der er ikke meget at betænke sig på:
1) Man får en formidabel aften
2) Man får det billigt
3) Man støtter et godt formål samtidig

Forpremiererne er 26., 27. og 28. april. Billetter købes her.
Derefter spiller Halløj på falderebet 30. april til 18. maj. Til efteråret kommer den på turne rundt i hele landet.

Se en videosmagsprøve på, hvad der venter de sagesløse publikummer.

Pengene fordeles mellem tre håndplukkede modtagere: Bøssehuset/Folkeaktien Christiania, Goldschmidts Akademi og Askovfonden.

Bøssehuset
Bøssehuset ligger på Christiania og er et kulturhus for bøsser, lesbiske og transpersoner. Huset er ramme om en lang række aktiviteter; fra koncerter og udstillinger i det små til store arrangementer som Frk. Verden. Lørdag den 26. april er der afterparty i Bøssehuset efter forestillingen.

Folkeaktien
Christiania Folkeaktie er et utraditionelt investeringstiltag, som har til formål at frikøbe Christiania. Området administreres af Fonden Fristaden Christiania. Med en folkeaktie yder man en donation til frikøbet. Anne Marie Helger er stifterske af fonden.

Goldschmidts Akademi
Goldschmidts Akademi er en privat musikskole med hovedafdeling på Nørrebro, som giver børn og unge gratis undervisning i sang og musik.

Målet er dels at samle børn om noget meningsfyldt på tværs af skel som religion, social status og kultur (skolen har både muslimske, jødiske og alle mulige andre elever), dels at give tilbuddet om at lære musik til nogle af de børn, der på grund af sociale og økonomiske problemer ikke får det andre steder.

Askovfonden
Askovfonden har eksisteret siden 1943 og arbejder med socialt udsatte børn og unge, og de gør det godt. 85% af eleverne på fondens MIR-skoler færdiggør 9. og 10. klasse – efter at være blevet droppet af alle andre! Piger med spiseforstyrrelser, voldelige unge, vold i kæresteforhold, specialskoler og bofællesskaber – der kan faktisk ikke siges nok godt om Askovfonden.

0 Kommentarer

Ingen kommentarer endnu

SKRIV EN KOMMENTAR