Her er dit liv

Anne Marie Helger var en fuldstændig overvældet gæst i “Her er dit liv” på DR1 d. 19. december. Det blev et dejligt program, som Fruen nød at være med i, og som seerne nød at bivåne (efter tilbagemeldingerne at dømme, i hvert fald).

Se programmet her.

3 Kommentarer

 1. Posted on 19. december 2014 at 22:12 af Dorte Højsted

  Kære Rie. Vi var sammen i Nice i start 80erne – med Anders og Topper og Maj og de andre politi og røvere og fisseletter. Siden da, har du haft en stor plads i mit hjerte, både personligt, kunstnerisk og politisk.
  Jeg blev simpelthen så tude-rørt over at se dig i Her er dit liv, for her er sgu en mageløs og uselvisk kvinde der virkelig har gjort sig fortjent til al opstandelsen!
  Jeg ønsker dig og alle dine skønne kære alt godt og en velsignet jul!
  Røde grønne og hjertevarme hilsner Dorte

 2. Posted on 20. december 2014 at 18:25 af kirsten nielsen

  har annemarie en søn

 3. Posted on 12. januar 2015 at 23:02 af Kirstin Denise Seddon

  Kære Anne Marie Helger
  Jeg har lige nu set udsendelsen: “Her er dit liv” da jeg har hentet den frem over nettet. Jeg har aldrig oplevet dig som optrædende, da jeg har levet det meste af mit voksne liv i Schweiz og er nu bosiddende i DK. Jeg skriver for at sige, at jeg er meget begejstret og utrolig glad over at have set dig her. Du er så inspirerende – en fantastisk kombination af mange, ja næsten modsat rettede elementer; bare dét at have en så fantastisk sans for detaljer kombineret med et dynamisk temperament og samtidig så meget hjertevarme. At høre om dit liv og se nogle af de mennesker du har haft berøring med, har givet mig, som sagt, inspiration også for mit eget liv. De venligste hilsner fra Kirstin Seddon

SKRIV EN KOMMENTAR