Breve fra glade kunder

Her poster vi med helt moderne, selvpromoverende for-fedesthed og uden blusel tilbagemeldinger fra begejstrede publikummer og publikusser. Fx “hun var i hvert fald sjov”…

Mariager Fjord Festuge maj 2012: Tak for sidst og for dine meget fine indslag og måden, du løste konferencieropgaven på. Jeg har fra rigtig mange modtaget stor ros for showet, og her har alle med begejstring rost dig for den festlige måde, du bandt showet sammen på. Åbningen blev netop det festfyrværkeri, jeg havde håbet på. TAK.

Med venlig hilsen Finn Svit, Kulturskoleleder

SAD MidtVest marts 2011: Vi takker for en skøn, klog, tankevækkende og humoristisk oplevelse. Der var mange roser fra vores kursusdeltagere, og vi sender hermed buketten videre.

Aktivitetshuset Sidelinien nov. 2010: Jeg vil blot sige tusind tak for den fine eftermiddag med dig til vores 20 års fødselsdag 1. november. Det betød rigtig meget for husets brugere! … Jeg vil også gerne takke dig for at blive efter din optræden – det er der også rigtig mange, der har kommenteret. Brugerne følte sig set, hvilket ikke er noget så mange er vant til. Så det synes jeg lige, du skulle have at vide!

Venlig hilsen Gitte Hornbeck, leder


Løse udpluk af deltagernes tilbagemeldinger på konferencen Alle Tiders Kvinder, nov. 2010: Hun var et festligt indslag med mange gode pointer, som man tænkte over … Respekt! Hun gav sig 100% trods sygdom og komplikationer … For mig var hun dagens bedste indlæg, bekræftende og levende, supergodt … Hulkede af grin, hun er bare supersej … Dejligt at opleve for anden gang, at fortælleren rent faktisk har reflekteret over emnet og ikke blot bruger et af foredragene fra “skuffen”. Fantastisk kvinde! … Super dygtig. Jeg var helt blæst omkuld. Relevante emner, højt fagligt indhold og hendes præstation – ja, den var jo simpelthen upåklagelig … Hun overraskede mig meget. Jeg havde ikke forventet meget, men hun fik os virkelig med. Vi grinede meget. Fik os til at tænke lidt anderledes … Hun var i hvert fald sjov